Bed and Breakfast Nederland Betaling - Annuleren » HutSpot - The place to sleep in Amsterdam!

EngelsB&B HutSpot

Gratis parkeren, nieuwe bedden, privé badkamer en uitgebreid ontbijt!

Betaling - Annuleren


Betaling vooraf

Dit is alleen van toepassing op boekingen die twee maanden of langer voor aankomstdatum gemaakt zijn of die van buiten de EU afkomstig zijn. Heeft u een weekend geboekt en/of een verblijf van ≥ drie nachten dan verzoeken wij u om het volledige bedrag per bank te betalen. De aanbetaling van 20% en/of de volledige reissom dient u binnen twee weken na reservering te voldoen. De volledige betaling dient uiterlijk zes weken voor aankomst te zijn voldaan. Uw reservering is definitief op het moment dat uw betaling ontvangen is, u ontvangt een reserveringsbevestiging.  U kunt betalen per bank, paypal of creditcard. Bijkomende transactiekosten zijn voor eigen rekening. 

Betaling bij aankomst
Heeft u een weekend geboekt en/of een verblijf van ≥ drie nachten en valt uw aankomstdatum binnen twee maanden dan verzoeken wij u om het volledige bedrag bij aankomst te voldoen. U kunt contant betalen, wij hebben geen pinautomaat of creditcardmachine. 


Annulering 
Tot twee weken voor aankomst kunt u kosteloos annuleren. Mocht er een bedrag zijn betaald dan wordt dit teruggestort of er wordt een andere datum vastgelegd.

Annulering met 20%  kosten
Annuleert u binnen twee weken voor aankomst dan wordt er 20% van de reissom in mindering gebracht op het terug te storten bedrag. Heeft u niks betaald dan ontvangt u een factuur met 20% over de totale reissom.

No Show = 100% kosten
Arriveert u niet op de geplande datum door onverwachte omstandigheden dan berekenen wij de volledige reissom door. Heeft u vooraf niet betaald dan ontvangt u alsnog een factuur. Afhankelijk van de voorwaarden van uw (doorlopende) annulering/ reisverzekering kunt u een deel van het geld bij de verzekeraar terugvragen.